Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

В Каховці стався трагічний випадок

May 30, 2018

Ледь тільки в навчальних закладах пролунав останній дзвоник, як діти вже наробили лиха. В Каховці цими вихідними стався нещасний випадок – 15-літній підліток отримав тяжкі травми та ураження електричним струмом.

Пригода сталася в с.Цукури біля дослідне господарство «ДП «ДГ Каховське». При спробі крадіжки обладнання з кольорового металу на трансформаторній підстанції, дитина отримала тяжкі тілесні пошкодження. Вночі хлопець проник на територію підстанції та отримав ураження струмом, намагаючись демонтувати металеві деталі.

Результат нічної прогулянки сумний. Хлопця було госпіталізовано до відділення травматології Новокаховської лікарні з переломом бедра, тяжкими опіками рук та сідниці.

Інформація про те, що трапилося, внесена в журнал Єдиного обліку правопорушень національної поліції.

Енергетики вкотре застерігають усіх громадян - проникати за огорожі електроустановок, заходити на територію енергооб'єктів, відчиняти двері і проникати в приміщення електроустановок, втручатись у їхню роботу – заборонено та вкрай небезпечно.

Особливе прохання до батьків – піклуйтеся про своїх дітей, навчайте їх, розповідайте про небезпеку ураження електрострумом як в побуті, так і на вулиці.

Бережіть себе та близьких!.

Нагору